söndag 21 juni 2015

Runt bland poolleverantörer


När det var dags att välja poolleverantör så blir det mest naturligt att söka upp de kända varumärkena som syns i media, redan i höstas var vi runt till dessa för att få en uppfattning om vad det kommer att kosta. I vår värld (i Göteborgsområdet) fanns det två stycken att besöka. 

De ena verkade vara "mätt och belåten" m a o ganska ointresserade av oss som kunder och den andra var intresserade och gav oss en offert.

När vi nu i mars återvände till den leverantör vi fick offert ifrån i höstas visade det sig att priserna stigit rejält eftersom produkterna köps från USA och styrs därmed av dollaruppgången.  Vi lyckades ändå med glimten i ögat få ner priset till samma som i höstas. Denna leverantör hade även upparbetade kontakter med grävare som vi kontaktade och de kom till vår trädgård för att se och räkna på själva grävandet.

Offerten från grävaren dök upp väldigt snabbt och priset vi fick, fick oss att ramla av stolarna här hemma! T o m något dyrare än själva poolen.  Vi  bestämde oss då för att ta in fler priser från andra grävare för att se om det priset var rimligt.

Det var här hela förseningen började. Min man träffade 5-6 olika grävare som var och tittade på vad de skulle göra och endast två återkom med pris trots att vi gjort påtryckningar på att vi behövde den för att kunna rulla igång.


Ett tag hade vi nästan gett upp hoppet om att någon ville ta jobbet......


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar