tisdag 23 juni 2015

Val av poolleverantör tog ny vändning

Eftersom det råder någon typ av poolboom i vårt område så har vi haft turen att träffa flera familjer som har erfarenhet och kunde rekommendera en Kenneth Andreasson på The world of family (www.theworldfamily.se) som är återförsäljare för  MiamiPool.
Redan vi första kontakten på telefon med Kenneth förstod vi att detta var en säljare som brydde sig på riktigt! Han dök upp två dagar senare och gick igenom allt från pumpar, belysning, liners m.m. Det är ju inte varje dag man köper en pool så för oss var det riktigt viktigt att man får klarhet i alla sina val och väldigt uppskattat att vi var på hemmaplan. Vi slapp ta med oss två uttråkade barn eller skaffa tillfällig barnvakt!

Han sålde inte in allt, utan vis av erfarenhet så var det flera val som han tyckte man skulle tänka på ett annat sätt. Vi hade bland annat tänkt en något större pool än den från det ordinarie sortimentet, men han fick oss att tänka om både för att det krävdes större värmepump och mera schakt m.m. Därför bestämde vi att det fick bli en rektangulär 8 x 4 m.

Även han hade nära kontakt med grävare som dök upp dagen efter och lämnade ett pris inom en vecka - halleluja! En grävare som vill ha jobb!
Av Kenneth fick vi även offert på själva monteringen av poolen som också tillkommer.
Någonstans inom en känner man att det är de större välkända aktörerna man ska ha eftersom de marknadsför sig hårt och syns så det borde vara bra, men vi vill ändå rekommendera att man tar in en aktör till. Priset i sig skiljde sig inte så mycket men känslan av bry sig och engagera sig avgjorde för oss. 

För oss blev det en liten omväg men nu är beställningen av poolen, schakten och monteringen gjord från MiamiPool - tjoho!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar